Maggi: Barangan Makanan Malaysia

Biasakan diri anda dengan Maggi

Maggi adalah barangan Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk membekalkan makanan kegemaran mereka kepada rakyat Malaysia, termasuk perasa dan mi cepat. Maggi telah menerima beberapa anugerah di bawah Nestle, seperti membuat logam mulia dari Putra Company Awards pada tahun 2019. Maggi sangat digemari oleh rakyat Malaysia kerana ciptaannya makanan halal untuk menyediakan resepi nasi ayam sederhana.

Apa yang Perlu Dihasilkan dari Maggi

Produk Maggi yang paling popular terdiri daripada mee segera yang terdapat dalam pelbagai perisa seperti ayam dan kari. Kami mempunyai pengasam tiram dan pengasam cili yang terkenal sebagai perasa atau meningkatkan rasa hidangan. Bumbu kami menyediakan seperti dada ayam dan kiub daging juga membuat penyediaan makanan dengan mudah. Campuran dan pasta cepat kami adalah anda boleh menyediakan makanan dengan mudah.

Resipi Penting

Syarikat kami menawarkan pelbagai resipi berkualiti untuk anda dihasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Untuk penggemar dada ayam, anda boleh mempertimbangkan resipi rendang ayam mudah kami yang dihasilkan enak bersama dengan perasa CukupRasa. Ingin membuat hidangan dengan daging? Goreng daging dan brokoli kami adalah yang mesti dipertimbangkan untuk anda secara peribadi menggunakan rasa marinade tiram.

Maggi MY

Buat Sekarang Dengan Maggi

Buat makanan sederhana dengan perasa ini! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dalam masa yang singkat. Buat makanan ikan dan kerang cepat menggunakan produk kami! Dengan Tomyum Paste, anda boleh mempertimbangkan resipi udang buruk panas dan pedas kami. Berikan makan malam yang sihat kepada orang yang anda sayangi dengan resipi sayur-sayuran berkualiti dari kami, seperti spesies ikan masin kailan yang dibuat menggunakan kiub Maggi Ikan Bilis.

Makanan Di Seluruh Dunia Dengan Maggi

Sediakan makanan makanan di seluruh dunia dengan barangan dari Maggi. Katalog hidangan kami terdiri daripada hidangan tradisional barat seperti meatloaf dan jenis timur, termasuk ladu domba dan dada ayam kung pao. Hasilkan piring Jepun yang cepat dengan pengasam tiram ini menggunakan hidangan ayam teriyaki kami dan hidangan Arab seperti Nasi Arab Unggas dengan kiub bekalan.

Resepi Sedap Inovatif Dengan Maggi

Oleh kerana Maggi sememangnya merupakan syarikat yang terkenal di seluruh dunia, barang kami bahkan telah dimasukkan ke dalam resepi gurun. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang diperbuat daripada beras dan susu keseluruhan, juga dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Minute Mood. Di samping itu, para koki juga menyediakan barangan Maggi di dalam resipi makanan ringan seperti kentang goreng dan banyak lagi.

Cadangan Maggi

Garis panduan kami adalah untuk mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk menjadikan anda lebih banyak masa bersama keluarga. Maggi dapat membantu anda mendapatkan sepasang pasta terbaik, menggoreng ikan dengan mahir, atau menyiapkan dengan betul untuk menjimatkan masa, bersama dengan kesejahteraan anda. Anda juga boleh belajar tentang merosakkan rumah anda untuk membantu anda mempunyai tempat memasak makanan yang baik di rumah.

Maggi Sebagai Keputusan Anda

Untuk memasak dengan sangat mudah dan cepat, jadikan Maggi produk atau perkhidmatan pilihan sekarang. Produk Maggi dapat mengumpulkan banyak hidangan makanan dengan fleksibel untuk berjaya mengumpulkan makanan dengan barang-barang yang disediakan di kawasan memasak anda. Pemilihan resepi nasi ayam berkualiti kami juga akan membantu anda menerima idea untuk membuat pelbagai makanan dengan cepat apabila anda tidak faham apa yang harus dimasak pada hari itu.